spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateAutoutilitara de ridicări mașini, funcțională din luna iunie

  Autoutilitara de ridicări mașini, funcțională din luna iunie

  Bătut de un şofer căruia îi ridicase maşinaDe luna viitoare, șoferii din Târgu Jiu care parchează sau staționează cu mașina în locuri nepermise riscă să rămână fără autoturisme. Asta pentru că va fi pusă în funcțiune autoutilitara de ridicat mașini. Primarul Marcel Romanescu este convis că lucrurile se vor îmbunătății, în materie de circulație rutieră.

  Autoutilitara va deservi atât serviciul de ridicări autoturisme parcate la voia întâmplării prin oraș cât și mașinile ce blochează locurile de parcare ale cetățenilor ce și-au încheiat contract pe 24 din 24 de ore. „Am achiziționat acea autoutilitară pentru ridicări mașini. Este deja în curtea Transloc. Pregătim documentele pentru a o putea autoriza. Cred că, începând cu data de 1 iunie, va funcționa pe raza Municipiului Târgu Jiu. Societatea Transloc își va reorganiza structura de personal. Pe lângă șoferii care vor utiliza această mașină, este nevoie de personal care să acționeze când vor fi ridicate mașinile. Se vor face angajări”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Rablele, prima grijă

  Pentru început, autoritățile au în plan să scape de rablele din oraș, nemișcate de ani buni. „În primă fază, vom ridica aproximativ 200 de autoturisme parcate de foarte mult timp prin oraș. Proprietarilor li s-a adus la cunoștință că trebuie să-și ridice mașinile nefuncționale. Cei care nu au făcut-o trebuie să știe că o vom face noi, prin acea autoutilitară achiziționată de curând”, a mai declarat edilul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!