spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateTuriștii îndemnați să evite o cabană din zona Rânca

  Turiștii îndemnați să evite o cabană din zona Rânca

  O cabană din Rânca strică imaginea pe care turiștii o au despre zonă. Pe un site de socializare un iubitor de munte îndeamnă alți turiști să ocolească locația respectivă după ce administratorii au încercat să-l păcălească. Din păcate, prin astfel de practici, cei care dețin cabane în zonă riscă să piardă și bruma de oaspeți pe care o au în extrasezon.

  Pe rețelele de socializare sunt mii de grupuri prin care internauții împărtășesc experiențe și recomandă locații în care s-au simțit bine. De cele mai multe ori zona Gorjului este promovată prin cuvintele de laudă adresate de cei care ne-au trecut pragul. Sunt însă și excepții. Dovadă stă o postare făcută de un turist care își dorea să ajungă în zona Rânca. Respectiva persoană a rezervat online o cameră la o locație cunoscută în zona de munte doar ca a avut surpriza neplăcută să constate că, deși plătită, camera nu era disponibilă pentru data stabilită. Ulterior și-a recuperat banii însă locația respectivă a intrat pe lista neagră a grupului de internauți cu mesajul “de evitat!”.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  1 COMENTARIU

  1. Noi, Cabana Transapina, imbunatatim imaginea pe care turistii o au despre zona turistica montana Ranca. Acum renovam. Va invit sa va documentati la fata locului sau va pot oferi imagini live. Pentru o informare corecta, va transmit ca noi nu am incasat niciun ban pentru acea solicitare de rezervare. Banii au fost incasati si restituiti de catre un site de rezervari, carora le-am transmis ca nu putem caza fara caldura, apa calda si apa rece. Site-ul respectiv a returnat imediat banii si a oferit imediat alte oportunitati de cazare. Aceast lucru nu ne-a scutit de denigrarea in mediul on-line, cu care, de altfel am fost amenintati.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!