spot_img
19.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn controlor de la Transloc s-a ales cu o nouă plângere la...

  Un controlor de la Transloc s-a ales cu o nouă plângere la Poliție

  Leonida Belgher, angajat controlor la societatea de transport Transloc, s-a ales cu o nouă plângere penală, după ce a blocat un autoturism parcat pe o alee dintr-un cartier din Târgu Jiu. Acesta s-a pus în fața mașinii cu telefonul în mână și nu i-a dat voie șoferului să plece. Mai mult, Belger a sesizat poliția locală, care a venit și a aplicat o amendă pentru oprire într-un loc intezis, la o distanță mică de intersecție.

  Proprietarul a explicat că are două mașini și cea de-a doua nu are unde să o parcheze. „Eram acasă și am văzut de pe balcon că cineva îmi filmează mașina. L-am rugat pe fiul meu să coboare și să vadă ce se întâmplă. Când a vrut să mute mașina, acel individ despre care nu știam cine este s-a pus în fața și nu l-a lăsat. Am depus o plângere la poliție“, a spus Alin Glăvan pentru panduru.ro.

  Belgher: „Pe mine mă cheamă oamenii“

  Leonida Belgher a precizat că a fost chemat de oameni: „Mașina era parcată prea aproape de intersecție și restul mașinilor nu aveau vizibilitate. Pe mine mă cheamă oamenii, că știu că mă implic. Nu mai au la cine să apeleze și mă cheamă pe mine“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!