spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn liceu important din Târgu Jiu intră în reabilitare

  Un liceu important din Târgu Jiu intră în reabilitare

  Investiție importantă la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”. Autoritățile locale anunță semnarea contractului de reabilitare.

  ‘Am semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru reabilitarea Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, o unitate de învățământ cu tradiție și cu rezultate de excepție. Este un proiect a cărui valoare se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro, finanțare asigurată prin PNRR.

  La sfârșitul anului 2022, alături de domnul Justin Paralescu, inspector școlar general adjunct și cadru didactic al colegiului, semnam la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru investiție. Acum începe execuția acestui proiect deosebit de important.

  Avem în vedere izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC cu geamuri tristrat și acoperire Low-E, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice – iluminat și prize, boilere pentru apa caldă curentă și instalarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

  De asemenea, sunt prevăzute 2 stații de încărcare electrice.

  Urmează reabilitarea cantinei colegiului dar și a internatului, acolo unde investiția se apropie, de asemenea, de 1,5 milioane de euro”, a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: