spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăJustițieJudecătorii Curții de Apel Craiova, vehemenți: 19 martie, ultimul termen în procesul...

  Judecătorii Curții de Apel Craiova, vehemenți: 19 martie, ultimul termen în procesul Simonei Mărgaian

  La Curtea de Apel Craiova a avut loc astăzi al doilea termen în procesul de înșelăciune în care inculpată figurează Simona Margăian. La proces au fost atât avocații părților, cât și inculpata dar și reclamantul din dosar, italianul septuagenar Francesco Thiella.

  Înfățișarea s-a derulat repede, judecătorul inculpatei solicitând un termen instanței pentru studierea unor acte din dosarul cauzei. Pentru că dosarul se află pe rol de scurt timp, iar actele din dosar se puteau studia, judecătorii au fost vehemenți, considerând că se trage de timp în finalizarea cauzei. Astfel, au stabilit că 19 martie sa fie ultimul termen din dosar, moment în care dosarul penal va rămâne în pronunțare.

  Reamintim că instanța de fond de la Gorj a stabilit o sancțiune de închisoare cu executare pentru cinci ani pentru inculpata acuzată de înșelăciune în formă continuată și spălare de bani, dar și restituirea unei sume considerabile de bani, pentru reclamantul italian. Judecătorii au decis ca tânăra să-i plătească italianului 675.923 euro daune materiale și 10.000 de euro daune morale.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: