spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn medic îi invidiază pe pensionarii CEO

  Un medic îi invidiază pe pensionarii CEO

  Mihail Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatelor Medicilor de Familie GorjUn medic din județul Gorj îi invidiază personalul Complexului Energetic Oltenia(CEO) care iese din sistem în momentul de față. Acesta a declarat că, recent, un brigadier din Bazinul Minier Motru a primit o pensie foarte mare.

  Președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj, medicul Mihai Moisescu, spune că, de curând, Casa de Pensii Gorj i-a calculat fostului angajat al CEO o pensie de 6.200 de lei. „A ieșit cu o pensie de 6.200 de lei și mă întreb ce pensie minimă o să am eu. Este și motivul pentru care nu am dorit să mă pensionez, ci să îmi continui activitatea. Medicii de familie nu au un statut special și beneficiază de pensii mici. Mulți muncesc până la final.”, a declarat Mihai Moisescu.

  În prezent, este în vigoare Legea 74, care reduce vârsta de pensionare până la 52 de ani pentru lucrătorii care au beneficiat de grupele 1 și 2 de muncă înainte de 2001, dintre care fac parte și angajații CEO care au lucrat în exploatarea cărbunelui.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: