spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn nou termen pentru aprobarea Planului de Restructurare al CEO

  Un nou termen pentru aprobarea Planului de Restructurare al CEO

  Un nou termen a fost anunțat de către Comisia Europeană pentru aprobarea Planului de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia (CEO), care va permite companiei energetice să acceseze fonduri în vederea execuției de noi capacități de producere a energiei electrice mult mai nepoluante sau chiar pe bază de resurse regenerabile: grupuri energetice pe gaz și parcuri fotovoltaice.

  Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO, a anunțat că Planul de Restructurare ar urma să fie aprobat la finalul lunii ianuarie: „Planul de Restructurare al companiei prevede investiții noi și menținerea unor capacități de producere pe lignit. Începând cu anul 2026, producția pe trei grupuri. Din informațiile pe care le am, deoarece a avut loc o discuție cu Comisia europeană, Planul de restructurare în forma transmis ă de către statul român va fi aprobat. Planul va primi o decizie favorabilă. Complexul Energetic Oltenia va fi acționar în acele SPV-uri pe care o să le face cu parteneri ce au oferta în proiectele pe care le-am solicitat.

  Complexul are viitor. Semnalele sunt că la sfârșitul lunii ianuarie vom avea o decizie favorabilă pe Planul de restructurare“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: