spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn tun din Al Doilea Război Mondial scos la vânzare. Oamenii legii...

  Un tun din Al Doilea Război Mondial scos la vânzare. Oamenii legii au făcut verificări

  Anunțul unui bărbat din Gorj a devenit viral pe internet. Bărbatul din Runcu a scos la vânzare o carcasă de tun. Oamenii legii au efectuat verificări pentru a stabili în ce condiții a intrat echipamentul militar în posesia gorjeanului.

  Bărbatul din comuna gorjeană a postat anunțul pe un grup dedicate vânzărilor. Prețul cerut pe piesa dezafectată este aproape sau mai mult decât o mașină, la mâna a doua. „Tun cu ghiulele din al 2’lea Război Mondial. 3000 Euro cu transport”, se arată în anunțul postat pe Anunțuri Gratuite Craiova.

  Primii care au efectuat verificări au fost oamenii legi din Dolj, ulterior, speța a fost declinată Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că piesa poate fi comercializată deoarece “nu mai poate fi utilizată, fiind vorba despre o simplă carcasă, fără părți componente interne”.

  Mesajul a stârnit zeci de reacții. „Ai și muniția adecvată. sper că îl dai la probă?”, a transmis un internaut. “Funcționează că vreau să-l probez în cartier?”, a fost un alt mesaj

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: