spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateVal de înscrieri în sindicatul condus de Tomescu și Mitrescu

  Val de înscrieri în sindicatul condus de Tomescu și Mitrescu

  Tot mai mulți salariați de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) se înscriu în Sindicatul Energia de la termocentrala Rovinari, care s-a retras, recent, din Federația Națională Mine Energie și a aderat la Federația Energetica.

  Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, a spus, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv, că aproximativ 200 de noi membru au venit în sindicat de la începutul acestui an și până în prezent: „În perioada următoare, ne vom mări structura, pentru că oamenii vin alături de noi, pentru a lupta și pentru a face ceva și pentru noi, în cel de-al 12-lea ceas, să rezolvăm cu aplicarea legii privind pensionarea.

  În această lună, cred că vom ajunge la 800 de membri. În luna aprilie aveam un număr de 750 de membri. De la începutul anului și până în prezent, sunt în jur de 150-200 de membri de sindicat nou veniți“.

  „Tindem să ajungem la 1.000 de membri de sindicat“

  Până la finalul anului, organizația sindicală de la Rovinari ar putea să ajungă la 1.000 de membri.

  „Vin în continuare adeziuni. Tindem să ajungem la 1.000 de membri de sindicat. Oamenii vin către acest sindicat, pentru că simt că aici vor putea să lupte și să organizeze acțiuni. Noi am fost tot timpul în stradă, indiferent pentru ce acțiune sindicală a fost“, a mai precizat Manu Tomescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!