spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateViceprimar: 99% din lucrările la Calea Eroilor sunt gata

  Viceprimar: 99% din lucrările la Calea Eroilor sunt gata

  Unul dintre viceprimarii municipiului Târgu Jiu anunță că lucrările de reabilitare și punere în valoare a Căii Eroilor sunt gata în proporție de 99%.

  Potrivit viceprimarului din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, se mai lucrează în zona Bisericii Sfinții Apostoli. Ulterior, se va trece la prerecepția lucrărilor, când vor fi scoase în evidență neajunsurile și neconformitățile. Acestea vor fi eliminate până în momentul în care va avea loc etapa finală a analizei și semnarea recepției lucrărilor, respectiv în jurul datei de 15 iulie.

  „99% din lucrările la Calea Eroilor sunt gata. Se mai lucrează pe zona de lângă Biserică. Nu mai este mult de făcut. Va fi o analiză înainte de recepție și vor fi eliminate neajunsurile. S-a pus în aplicare ce și-a dorit arhitectul. Noi nu ne pronunțăm pe tema calității, ci pe cantitățile folosite.”, a declarat viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru. Lucrările la Calea Eroilor pe tronsonul Biblioteca Județeană – Biserica „Sfinți Apostoli” au costat peste 2 milioane de euro. Fondurile au provenit de la Ministerul Dezvoltării.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!