spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateVIDEO: Chef de chef la Runcu în plină pandemie, cu un subsecretar...

  VIDEO: Chef de chef la Runcu în plină pandemie, cu un subsecretar de stat gorjean

  Mădălin Giurcău, subsecretar de stat la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului Gorj, a participat la un chef în plină pandemie la pensiunea „Casa din pădure“ din localitatea Runcu. La acest eveniment au mai fost prezenți Marian Puică, unul din cei mai mari producători de făină din România, precum și omul de afaceri Coco Bumbăcel, patronul unei rețele de magazine și fast food-uri din Târgu Jiu.

  Imagini de la acest chef au fost postate pe Facebook și se poate observa că nimeni nu păstrează distanța recomandată de medicii specialiștii, și chiar intră în contact.

  Giurcău a devenit liberal

  Mădălin Giurcău a ajuns în anul 2011 la Protecția Consumatorului Gorj cu sprijin politic din partea Partidului Conservator. Acesta fusese, anterior, om de afaceri. Din funcția de comisar șef adjunct al Comisariatului din Gorj, Mădălin Giurcău, ajunge la începutul acestui an vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cu statut de subsecretar de stat. În presă s-a speculat faptul că numire a fost făcută tot politic, deoarece nașul său, Robert Filip, primarul orașului Rovinari, era liderul din vremea respectivă al ALDE Gorj. Robert Filip a recunoscut într-o emisiune de televiziune că l-a susținut pe Mădălin Giurcău să ocupe funcția. Acum, șeful de la Protecția Consumatorului din România a schimbat macazul și a devenit liberal, după cum rezultă de pe pagina de Facebook a acestuia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: