spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateVIDEO: Se circulă greu pe Defileul Jiului. Se efectuează lucrări de rănguire

  VIDEO: Se circulă greu pe Defileul Jiului. Se efectuează lucrări de rănguire

  Circulația pe Defileul Jiului, drumul care face legătura între județele Hunedoara și Gorj și regiunile Ardeal și Oltenia, se desfășoară cu dificultate, ca urmare a lucrărilor de rănguire care se efectuează în apropiere de mănăstirea Lainici.

  „Se efectuează lucrări de rănguire a versanți pentru îndepărtarea pietrelor care reprezintă un risc să cadă pe carosabil. Circulația rutieră se desfășoară dirijat de piloți de trafic cu episoade de închidere/deschidere de maxim 20 de minute“, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

  „S-a acumulat mult material în urma ploilor“

  Cristi Tudor, reprezentantul DRDP Craiova, spune că se fac, în principal, lucrări de descărcare a sarcinii acumulate: „Se descarcă plasele, pe zonele de torenți pe unde se scurg apele de pe munte. S-a acumulat mult material în urma ploilor și se face descărcarea sarcinii acumulate, ca să nu se rupă plasele. Se face o operațiune controlată de descărcare și plasele se montează la loc“.
  Lucrările sunt efectuate pe teritoriul județului Gorj.
  „Se lucrează în reprize de 15-20 de minute pe zona județului Gorj, la mică distanță de Mănăstirea Lainici“, a precizat Cristi Tudor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: