spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateVideo: Viermi în apa potabilă, la Cătunele! Localnici îngrijorați. Ce spune primarul

  Video: Viermi în apa potabilă, la Cătunele! Localnici îngrijorați. Ce spune primarul

  Niste viermi subțiri, de culoare închisă, au fost capturați într-o sticlă de o localnică din Cătunele. Femeia susține că viermii respectivi au curs din robinetul de apă potabilă, pe care îl are pe proprietate. Femeia este speriată și spune că familia sa consumat apa de la robinet, aceasta având și copiii mici. Cu proba în sticlă, localnica cere DSP Gorj sa vina și să ia probe din rețeaua publică de apa deoarece apa ar fi infestată cu astfel de paraziț

  rimarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, susține că nu cunoaște despre descoperirea localnicei în cauză, dar dă asigurări că apa din rețeaua publică este buna se băut.
  „Nu cunosc despre acești viermi care ar fi curs de la robinetul acestei femei. Dar, cu siguranță, este un caz izolat. Apa din rețeaua publică este tratata, clorinată și verificata aici pe raza comunei. Periodic ducem probe. Eu vă spun că este buna de băut. Voi verifica însă acest incident. Poate acolo pe proprietatea respectivă o fi ceva”, susține edilul Țuilă.

  Incidentul de la Cătunele nu este unul nemaiântâlnit. Au mai fost sesizați viermi în apă, în comunitățile mici, care au revoltat cetățenii.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Atenție, am scos ieri de pe robinet din apa care curgea un vierme rosu,maroniu subțire și lung.noi locuim in Municipiul Iasi. Posibil sa fie afectată întreaga rețea de apa din România, dacă in perioada asemanatoare in doua regiuni din Țara am descoperit asa ceva in apa potabilă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: