spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentO viață de pompier....

  O viață de pompier….

  După aproape 30 de ani de activitate, unul dintre cei mai activi pompieri gorjeni iese la pensie. A trăit emoții intense și a fost înger în mii de cazuri, când s-a luptat cu flăcările salvând viața și bunurile celor aflați în suferință. După o viață de activitate colegii i-au mulțumit pentru amprenta lăsată în sânul ISU Gorj.

  Diaconescu Ică – Șeful Centrulul Operațional al ISU Gorj trece într-o nouă etapă a vieții – aceea de ofițer în rezervă. Momentul este marcat de colegi.

  „După 29 de ani, 9 luni și 6 zile…

  Fiecare dintre noi trecem prin momente memorabile de-a lungul vieții, momente pe care le petrecem alături de cei dragi și despre care povestim cu plăcere prietenilor noștri sau, mai târziu, urmașilor noștri.

  După 29 de ani, 9 luni și 6 zile, domnul colonel Diaconescu Ică – Șeful Centrulul Operațional al ISU Gorj trece într-o nouă etapă a vieții – aceea de ofițer în rezervă.
  Domnul colonel Diaconescu Ică a fost, este și va rămâne pentru noi un coleg de nădejde și un profesionist desăvârșit.
  Ne lasă în urmă o amprentă pe care și-a pus-o de-a lungul anilor în gestionarea situațiilor de urgență la nivelul județului Gorj, ne lasă în urmă experiența dumnealui, iar noi avem datoria de a-i mulțumi.
  Într-un cadru festiv, i-am urat în cor “Pensie lungă!” și i-am mulțumit domnului colonel pentru întreaga activitate pe care a avut-o în această nobilă misiune de a salva vieți și bunuri!
  Vă dorim pensie lungă domnule colonel și ne înclinăm în fața profesionalismului dumneavoastră!”, a transmis echipa ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: