spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe măsuri anunță conducerea Spitalului Târgu Jiu, în cazul unei infirmiere ce...

  Ce măsuri anunță conducerea Spitalului Târgu Jiu, în cazul unei infirmiere ce încărca varză, cu mănuși

  O angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost filmată, în seara zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, în timp ce încărca varză în portbagajul unui autoturism parcat lângă sediul unității medicale. Conducerea anunță măsuri.

  Transferul verzei dintr-o mașină în alta a fost făcut în plină strada, iar circulația a fost blocată timp de câteva minute, pentru ca varza să fie încărcată în mașină de către angajata spitalului. Un șofer care aștepta în trafic a filmat momentul cu telefonul mobil.
  Imaginile au fost postate pe Facebook de jurnalistul Claudiu Matei.

  Conducerea Spitalului a demarat o anchetă și a anunțat că persoana care apare în filmare este angajată a Spitalului Județean, mai exact infirmieră la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie: „În legătură cu aspectele sesizate în mediul online, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a dispus începerea unor verificări, astfel că, în cursul zilei de mâine, luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Vienescu: „Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară“

  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a transmis că angajata spitalului aduce grave prejudicii de imagine și va cercetată disciplinar: „În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale. Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară, căci aceste fapte nu pot rămâne nesancționate. Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă. În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: