spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateVienescu amenință că îi dă afară pe șefii de la Psihiatrie, dacă...

  Vienescu amenință că îi dă afară pe șefii de la Psihiatrie, dacă nu au folosit dezinfectanți

  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, este foc și pară, după ce în spațiul public au apărut din nou știri negative la adresa unității medicale. Este vorba de faptul că la Secția Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au apărut în luna martie 15 cazuri de coronavirus în rândul pacienților. De asemenea, 4 salariați au fost depistați cu coronavirus.

  Pacienții au fost transferați la alte secții unde pot fi tratați de coronavirus. Totodată, unul dintre salariați este internat și beneficiază de tratament medicamentos la o unitate spitalicească, iar restul sunt în izolare, la domiciliu. Aceștia au o stare de sănătate mai bună. S-a vehiculat faptul că personalul medical cu funcții de conducere nu ar fi folosit dezinfectați așa cum ar fi trebuit. Dumitru Vienescu a precizat că, dacă vreuna din acuzații se confirmă, se va merge până la demiterea întregii conduceri a Secției de Psihiatrie.

  De altfel, la nivelul secției a fost declanșată o anchetă internă pentru a verifica cele publicate în presă. Cert este că aproape 20 de cazuri de coronavirus au apărut în cadrul Secției Psihiatrie din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în ultima lună, iar acest lucru este confirmat chiar de către conducerea unității spitalicești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: