spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăAdministratieBuget pentru echipamente medicale la Spitalul „Tudor Vladimirescu” din Runcu

  Buget pentru echipamente medicale la Spitalul „Tudor Vladimirescu” din Runcu

  Unul din spitalele din județul Gorj va fi dotat cu echipamente medicale. Se are în vedere achiziția de echipamente medicale pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Bugetul este de aproape 300.000 de lei și vor fi cumpărate echipamente de primă urgență.

  Conform Consiliului Județean Gorj, administratorul unității medicale, în momentul de față, dotarea din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu este insuficientă, unele echipamente tehnice și medicale din dotarea laboratorului de analize medicale și a compartimentului de recuperare medicală respiratorie fiind depășite fizic și moral. Prin îmbunătățirea condițiilor de investigare și tratare a bolnavilor internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, se urmărește creșterea gradului de satisfacție al acestora, ridicarea standardului calitativ al spitalului, creșterea numărului de pacienți tratați, cât și creșterea calității serviciilor de recuperare respiratorie.

  În vederea asigurării unor analize medicale de calitate și pentru crearea condițiilor optime efectuării serviciilor de recuperare medicală în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu, se impune dotarea corespunzătoare, în regim de urgență, a produselor care fac obiectul prezentei achiziții, respectiv: Analizor biochimie – 1 bucată, Centrifugă – 1 bucată, Hotă cu flux laminar vertical clasa II – 1 bucată, Stație de deionizare și purificare apă – 1bucată, Microscop digital binocular cu tabletă și cameră – 1 bucată, Bandă de alergat cu înclinație – 1 bucată, Bicicletă medicinală – 1 bucată, Vestă drenaj bronșic – 1 bucată.”, conform documentațiilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!