spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăAdministratieFără austeritate: La Bengești Ciocadia s-au aprobat 13.500 de lei pentru cadourile...

  Fără austeritate: La Bengești Ciocadia s-au aprobat 13.500 de lei pentru cadourile copiilor și pentru colindători

  Consilierii locali din Bengești Ciocadia sfidează austeritatea impusă prin celebra ordonanță. Ieri, în ședință extraordinară de CL, aleșii au votat și proiectul de hotărâre privind alocarea din bugetul local a sumei de 13.500 lei, necesară achiziționării cadourilor de Crăciun pentru elevii și preșcolarii din unitățile de învățământ din comună. 

  În timp ce mai mulți primari din Gorj tremură la gândul de a cheltui vreun ban contrar ordonanței austerității și mulți au sacrificat la acest capitol tocmai cadourile copiilor de sărbătorile de iarnă și darurile pentru colindători, la Bengești Ciocadia există curaj!

  Administrația locală a decis să nu lase copiii localității fără o plăsuță de dulciuri de Crăciun și să permită glasul colindătorilor în instituția publică. Astfel, în ședință extraordinară de ieri li s-a propus consilierilor sa voteze cheltuirea a 13.500 de lei de la bugetul local pentru aceste cadouri iar aleșii au spus DA. Astfel, joi a fost aprobat, fără emoții, proiectul de hotărâre privind alocarea sumei respective, în vederea acordării cadourilor de Crăciun pentru copiii din comună și pentru cetele de colindători!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: