spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăAdministratieIntră în reabilitare două drumuri din Motru

  Intră în reabilitare două drumuri din Motru

  Două drumuri importante de pe raza municipiului Motru vor intra în reabilitare în această primăvară. Se are în vedere angajarea unui constructor care să se ocupe de reabilitarea drumului care face legătura cu Cimitirul Roșiuța – DC 108 Tronsonul I, precum și Drumul care face legătura cu Biserica din localitate – DS 343. O licitație pentru stabilirea constructorului va avea loc în data de 6 martie.

  Bugetul alocat de autoritățile locale este de 2.223.234 lei. Suma va asigura următoarele tipuri de lucrări: lucrări de construcții de canale de scurgere; lucrări de îmbrăcare a drumurilor; lucrări de marcaj rutier, instalare de indicatoare rutiere; lucrări de fundație pentru drumuri.

  „Se vor realiza lucrări de modernizare a drumurilor după cum urmează: – DC 108 tronson I pe o lungime de 349 m – DS 343 pe o lungime de 700 m – se vor amenaja intersecțiile drumurilor laterale cu cele două drumuri ce urmează a fi reabilitate, pe o lungime de aproxinativ 15 m; – se vor executa lucrări de de asigurare a scurgeii apelor din rigole carosabile; – se vor executa accesele la imobilele din zonă; – pentru siguranța circulației se vor executa marcaje rutiere și se vor instala indicatoare rutiere.”, potrivit Primăriei Motru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: