spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăAdministratieLocuri de joacă și aparate de fitness pentru comuna Baia de Fier

  Locuri de joacă și aparate de fitness pentru comuna Baia de Fier

  Comuna Baia de Fier va beneficia de locuri de joacă și spații de agrement. Echipamentele vor fi achiziționate în cadrul unui proiect amplu care vizează dezvoltarea infrastructurii turistice și de agrement în stațiunea Baia de Fier.

  Echipamentul pentru parcuri și terenuri de joacă va fi achiziționat toamna aceasta. Bugetul se apropie de 400.000 de lei.

  „În cadrul contractului de furnizare, se vor livra următoarele produse, în conformitate cu specificațiile tehnice din cadrul caietului de sarcini: Balansoar cu 4 locuri -1 buc; Carusel căluți exterior cu 3 locuri-1 buc; Leagăn din metal pentru copii, cu 2 locuri-1 buc; Leagăn pentru copii cu dizabilități – 2 locuri – 1 buc; Ansamblu de joacă multifuncțional, complex multiple posibilități-1 buc; Groapă de nisip din elemente elastice-1 buc; Trambulină-1 buc; Aparat fitness pt musculatura brațelor, abdomenului și spatelui-1 buc; Aparat fitness pt musculatura brațelor, abdomenului și spatelui-1 buc; Aparat fitness pt musculatura picioarelor-1 buc; Bancă lemn și metal-59 buc; Coș de gunoi – 59 buc; Sistem pumptrack – 1 buc”, potrivit Primăriei din Baia de Fier.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: