spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăAdministratieNoi stații pentru transportul în comun, în Târgu Jiu

  Noi stații pentru transportul în comun, în Târgu Jiu

  Conducerea Transloc a trasat noi spații pentru stațiile mijloacelor de transport în comun. Una a fost amplasată în zona centrală, iar alta în zona de sud, în apropierea unui supermarket din oraș.

  Ambele stații se fac la solicitarea cetățenilor, directorul Mihai Paraschiv declarând că numărul celor care folosesc mijloacele de transport în comun a crescut. Cursele ce vor opri la noile stații sunt 9 Mai- Artego, 9 mai-Narcise, Romanești- Prejba și 9 Mai-intersecție Curtișoara.

  Între timp, proiectul ce vizează reabilitarea rețelei Transloc se află în derulare. „În momentul de față, avem semnat contractul pentru reabilitarea rețelei Transloc. E un proiect de 15 milioane de euro. Deja, primele lucrări au fost efectuate la baza din strada Zambilelor. Vor fi înlocuiți stâlpii și tot firul de contact. Inclusiv stațiile de troleu vor fi modificate pentru a fi adaptate să semnalizeze, permanent, timpii de așteptare pentru cetățeni. E cel mai mare proiect derulat de Primăria Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!