spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăAdministratiePrimăria Țânțăreni construiește un Centru comunitar pentru cetățenii defavorizați

  Primăria Țânțăreni construiește un Centru comunitar pentru cetățenii defavorizați

  Comuna Țânțăreni va beneficia de un Centru comunitar de zi. Acesta va fi numit „O șansă pentru fiecare”. Bugetul este de peste 2,2 milioane de lei. Suma va asigura înființarea și dotarea centrului de zi pentru persoanele defavorizate.

  Lucrările pentru Centrul comunitar de zi ar putea fi demarate din acest an. ‘Execuție lucrări „Înființare și dotare centru comunitar de zi „O șansă pentru fiecare”, Construirea unui corp de clădire nou, care să corespundă cerinţelor actuale cu asigurarea integrală a utilităţilor (instalaţii de alimentare cu apă, canalizare, gaze naturale, încălzire centrală şi instalaţii electrice).

  Se propune construirea noului corp de clădire pe terenul cu numărul cadastral 43099 având suprafaţa de 5.431 mp, situat pe domeniul public al Comunei Ţînţăreni, aflat în administrarea Consiliului Local Ţânţăreni. Construcţia propusă va avea fundaţii continue sub pereţi din beton armat, structură clasică cu pereţi din zidărie confinată de 30 cm grosime la exterior şi 30, respectiv 25 cm grosime la interior, rigidizată prin stâlpi de 30×30 şi 25×25 cm şi grinzi monolite din beton armat, planşeu din beton armat, şarpantă din lemn de brad, învelitoare din ţiglă.”, conform Primăriei Țânțăreni.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: