spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăAdministratieReuniune importantă în Programul de Tranziție Justă

  Reuniune importantă în Programul de Tranziție Justă

  Reuniune importantă de lucru pentru comunitatea și mediul de afaceri din județul Gorj. Președintele Consiliului Județean Gorj a participat la discuții pe tema fondurilor puse la dispoziție prin Programul de Tranziție Justă. Una dintre teme a fost modul în care urmează să fie reflectat specificul PTJ în cadrul formei revizuite a ghidului solicitantului.

  „Am participat la o întâlnire cu semnificație deosebită, organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care a avut ca temă centrală Programul de Tranziție Justă.
  La întâlnire s-au discutat subiecte importante precum dezvoltarea întreprinderilor și antreprenoriatului, sprijinirea creșterii durabile și generarea de locuri de muncă. Pentru a ne asigura că aceste ghiduri răspund nevoilor reale ale comunității și mediului de afaceri, la reuniune s-a discutat, de asemenea, modul în care urmează să fie reflectat specificul PTJ în cadrul formei revizuite a ghidului solicitantului, comentariile primite în urma consultării publice, precum și prevederile OUG nr. 23/2023 privind instituirea unor măsuri de simplificare și digitalizare pentru gestionarea fondurilor europene aferente Politicii de Coeziune 2021-2027”, a anunțat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

  Peste 200 de firme din Gorj interesate

  La Gorj, peste 200 de oameni de afaceri s-au arătat interesați să obțină fondurile puse la dispoziție de Comisia Europeană.
  „Rolul dumneavoastră, al actorilor cheie din județ, este esențial în acest proces. Așadar, vă invit să rămâneți implicați și să contribuiți activ în continuarea acestui demers important, pentru dezvoltarea durabilă a județului nostru și crearea de noi oportunități în Gorj. Vă mulțumesc pentru sprijinul constant și rămân deschis dialogului constructiv pentru găsirea celor mai bune soluții de implementare a intervențiilor dedicate județului nostru. Împreună putem face diferența”, transmite președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, reprezentanților mediului de afaceri din Gorj și nu numai.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: