spot_img
13.3 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăAdministratieSe închide sala de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“. Actorii vor juca...

  Se închide sala de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“. Actorii vor juca „în deplasare”

  Sala Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ va fi închisă pentru aproximativ două luni, la începutul anului viitor. Aceasta nu respectă, întru totul, normele de prevenire și stingere a incendiilor, iar situația trebuie remediată.

  „Conform ultimei vizite efectuate de reprezentanții ISU Gorj, trebuie să punem la punct câteva detalii de ordin tehnic. Este vorba de montarea unor instalații speciale care pornesc în cazul în care se declanșează alarma de incendiu și încep să pulverizeze apă.

  Pe cale de consecință, la începutul anului viitor vor demara lucrările, ca sala să respecte aceste norme.  În jur de o lună și jumătate nu se vor putea desfășura evenimente în sală. Accesul publicului în sala de spectacole nu va mai fi posibil“, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

  Spectacole în amfiteatre școlare și săli din județ

  Pe perioada în care sala de spectacol a teatrului va fi închisă, actorii vor juca în amfiteatre și în alte săli.

  „Am demarat discuții și am găsit câteva spații în Târgu Jiu, unde putem să organizăm proiecte cultural-artistice, pentru că nu putem opri legătura pe care o avem cu publicul nostru. Am avut discuții pentru a organiza evenimente la amfiteatrul Colegiului Național Spiru Haret și am primit acordul. De asemenea, ne gândim să organizăm evenimente la sala Maură a Prefecturii Gorj. Ne gândim și la spații neconvenționale. Vom organiza spectacole și în județ. Ne gândim să mergem la Polovragi, Baia de Fier, Novaci, Turceni, Târgu Cărbunești“, a mai precizat Iani Gârbaciu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: