spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăAdministratieZona Debarcader din Târgu Jiu, îmbunătățită estetic

  Zona Debarcader din Târgu Jiu, îmbunătățită estetic

  Cartierul Debarcader va avea un nou parc cu alei, mobilier modern, toalete și locuri de parcare, pe o suprafață totală de peste 8000 metri pătrați. Este vorba despre digul pe care trecea calea ferată destinată mocăniței. Proiectul este finanțat de la bugetul local și va începe în perioada următoare.

  „Urmează să intervenim pentru reabilitarea Parcului Debarcader, extinderea locului de joacă, reabilitarea și înfrumusețarea zonei verzi din spatele blocurilor ce se învecinează cu statuia Ecaterinei Teodoroiu, dar și amenajarea digului”, a transmis Marcel Romanescu.

  Și Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, o unitate de învățământ din zonă, urmează să fie reabilitat termic, incluzând sala de sport și căminul. Pe lângă montarea panourilor fotovoltaice, se vor reabilita pereții, tâmplăria, sistemul de încălzire, se va reface întreaga instalație de iluminat, înlocuindu-se vechile corpuri de iluminat cu unele moderne, de tip LED, se vor echipa clădirile cu stații de încărcare pentru mașini electrice și se va reabilita sistemul de furnizare a apei calde pentru cămin.
  Este o investiție în valoare de 16 milioane de lei, bani prin PNRR.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: