spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăComunicate de presaAnunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

  Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

  UAT JUDETUL GORJ anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul REFACERE 65 PODEȚE TUBULARE ȘI DALATE PE DJ 672 C COMUNA RUNCU, CHEILE SOHODOLULUI” REVIZUIT PENTRU PROIECTUL ”REFACERE INFRASTRUCTURĂ ȘI PARTE CAROSABILĂ LA DRUMUL JUDETEAN DJ 672 C-17,5 KM SAT RUNCU –CHEILE SOHODOLULUI”,  propus a fi amplasat în extravilanul comunei Runcu, judeţul Gorj.

  Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, în municipiul Târgu- Jiu, str.Unirii, nr.76, jud.Gorj și la sediul Consiliului Judetean Gorj, str. Victoriei nr.4, municipiul Târgu –Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro.

  Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM GORJ în municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, judeţul Gorj, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!