spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNationalSimion și Șoșoacă, vizați de frații Tate, pentru a milita să fie...

  Simion și Șoșoacă, vizați de frații Tate, pentru a milita să fie eliberați

  Stenograme incendiare din dosarul fraților Tate au ajuns în exclusivitate în posesia Realitatea Plus. Discuții aprinse purtate de Andrew chiar din spatele gratiilor scot la iveală planul incredibil a acestora de a coopta în gașca sa diverși politicieni. Controversații protestatari, Diana Șoșoacă și George Simion au fost vizați.

  Discuțiile au fost purtate de Andrew Tate din arestul central. Conversațiile, în posesia cărora Realitatea Plus a intrat în exclusivitate, au fost efectuate de pe telefonul fix, și scot la iveală planul pe care milionarii britanici l-au „copt” în spatele gratiilor. Este specificat clar: cei doi vroiau să atragă în gașca lor politicieni puternici, vocali, care s-au remarcat în perioada de pandemie prin protestele anti-mască.

  Realitatea Plus citează din stenograme, potrivit cărora Andrew Tate promite recompense pentru cei doi politicieni:

  Andrew Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: