spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăCulturaExpoziție de pictură cu tematică istorică

  Expoziție de pictură cu tematică istorică

  Vernisajul expoziției „Columna neamului românesc de la Ștefan cel Mare la Constantin Brâncuși” care face parte din seria de manifestări ale celei de-a XXXII-a ediții a Festivalului Internațional de Arte Vizuale, Gorjfest, va avea loc mâine la sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

  „După Chișinău, iată că lucrările semnate de CORNEL VANA, LARISA MUTU MINDOIU, FLORIN HUTIUM, GELU COSTEA, CORINA PERIANU, GRIGORE HAIDĂU, CODRUTȚ DUDUMAN, ION BRODEALĂ, VASILE POP NEGRESTEANU, ERIC PERJOVSCHI, COSTEL PĂUN, pot fi admirate și la Târgu Jiu, la Sala «Florin Isuf».

  În cadrul ediției din acest an a GORJFEST vor avea loc mai multe expoziții la nivel național până la jumătatea lunii octombrie, atunci când totul se va încheia cu un mare eveniment la Târgu Jiu.

  Toți cei care expun sunt foști participanți la edițiile anterioare ale acestui eveniment organizat de CJCPCT Gorj.

  De-a lungul anilor zeci de artiști (pictori, sculptori, fotografi, creatori de film documentar etc.) din peste 40 de țări ale lumii au venit la Târgu Jiu pentru a participa la GORJFEST”, se arată într-un comunicat de presă al CJCPCT Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: