spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăCulturaPremii și teatru pentru elitele din Târgu Jiu

  Premii și teatru pentru elitele din Târgu Jiu

  Elevii cu rezultate deosebite la învățătură vor fi premiați de autorități. Aceștia sunt așteptați la la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Municipiu unde, alături de profesorii lor, vor primi felicitări și o atenție din partea municipalității. Pentru ei va pusă în scenă o piesă jucată după o perioadă lungă de timp în sediul instituției de cultură.

  „Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” își reia activitatea în sediu, primul spectacol urmând a avea loc în data de 7 septembrie și fiind dedicat elevilor cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale, dar și celor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.
  Piesa de teatru va fi precedată de festivitatea de premiere a tinerilor, dar și a cadrelor didactice care i-au pregătit, și cărora li se recunosc astfel meritele deosebite în dezvoltarea sistemului educațional din Târgu Jiu.
  Evenimentul va avea loc la ora 18:00, iar invitații vor viziona, începând cu ora 19:30, spectacolul „Singurătatea Pietrelor”, de Flavius Lucăcel, în regia lui Gelu Badea, piesă care deschide stagiunea 2023-2024″, transmite primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!