spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEconomicABERANT Ministrul Burduja plătește venituri babane conducerii CEO, dar așteaptă soluții de...

  ABERANT Ministrul Burduja plătește venituri babane conducerii CEO, dar așteaptă soluții de la cetățeni

  După ce a vizitat Complexul Energetic Oltenia și a anunțat că înființează un grup de lucru care să găsească soluții pentru oprirea declinului companiei, noul ministru PNL al Energiei, Sebastian Burduja, vine cu o idee năstrușnică. Acesta cere ajutorul populației pentru a veni cu idei. Asta, în condițiile în care plătește venituri salariale considerabile conducerii, care, de-a lungul anilor, pe lângă salarii au luat și bonusuri de performanță, în timp ce societatea era pe pierdere.

  În timp ce minerii și energeticienii tremură de teama că vor rămâne fără locuri de muncă, sau nu vor avea de unde să-și ia salariile, chiar dacă vor fi păstrați, după ce carierele și termocentralele pe cărbune vor intra în conservare, cei care ar trebui să ia decizii salvatoare caută salvarea la oamenii de rând. Ministrul Sebastian Burduja a postat pe Facebook un apel către populație, pentru a trimite pe e-mail propuneri de soluții: „Așa cum am promis săptămâna trecută, am început constituirea grupului de lucru pentru CEO. Scopul este să identificăm soluțiile și să colectăm toate datele pentru planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor. Prima ședință de lucru va avea loc săptămâna viitoare. Cei care doresc să contribuie cu soluții sunt rugați să ne scrie la office.cabinet@energie.gov.ro.

  De ce și-ar pierde timpul cetățenii, nepătiți, să vină cu soluții pentru salvarea CEO, în condițiile în care sunt atâția șefi în companie care tocmai pentru asta sunt plătiți, să facă performanță, prin propriile lor idei și contribuții, nu s-a întrebat, probabil, ministrul Burduja.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: