spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicCe achiziționează CEO pentru angajați

  Ce achiziționează CEO pentru angajați

  Starea de sănătate a angajaților din Complexul Energetic Oltenia (CEO) este în atenția administrației companiei. Toate subunitățile vor beneficia de produse și materiale sanitare. În acest sens, administrația a aprobat achiziția de truse sanitare și de kituri pentru truse sanitare.

  Vor fi cumpărate 29 de truse medicale de prim ajutor și 354 de kituri pentru truse medicale de prim ajutor. Bugetul total pentru cumpărarea echipamentelor medicale este de peste 25.000 de lei. Produsele vor ajunge la cele 10 carierele miniere, în cele 4 termocentrale de la Turceni, Rovinari, Chișcani și Ișalnița, la ELCFU Motru, UPRUM Rovinari și la sediul CEO.

  De asemenea, angajații Complexului Energetic Oltenia care au probleme medicale vor beneficia de sprijin financiar. Și în luna septembrie este programată o ședință a Comisiei dintre sindicate și administrație. Vor fi abordate mai multe probleme de interes pentru angajați. Prioritate are, însă, acordarea de ajutoare medicale pentru salariații cu probleme medicale. Sunt sute de mineri și energeticieni care sunt bolnavi. Unii suferă de boli foarte grave și au nevoie de operații sau de tratamente medicale costisitoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!