spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăEconomicCe planuri are CEO cu SE Chișcani

  Ce planuri are CEO cu SE Chișcani

  Complexul Energetic Oltenia mizează, în continuare, pe Sucursala Electrocentrale de la Chișcani. Deocamdată, au fost aprobate fonduri pentru întocmirea unor rapoarte cu privire la gestionarea apelor uzate la nivelul sucursalei pe care Complexul Energetic Oltenia o deține în județul Brăila.

  Termocentrala respectivă, unde există grupuri nefuncționale pe gaze naturale, a revenit CEO în schimbul unor creanțe. Nu a funcționat însă niciodată.

  Pentru anul 2023 se au în vedere analize de laborator pentru stabilirea azotului total în apele uzate deversate în fluviul Dunărea în anul viitor pentru Sucursala Electrocentrale Chișcani. Vor fi achiziționate servicii de testare și de stabilire a purității și a compoziției apelor uzate. Obligația stabilirii concentrației de de azot este menționată în autorizația de gospodărire a apelor, obținută în 2021. Apa uzată este apa de răcire folosită pentru un generator al Electrocentrale Grup SA București. Vor fi prelevate 12 probe în anul 2023, începând cu data de 1 ianuarie 2023.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!