spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO alocă 100.000 lei pentru refacerea bazei materiale pentru programul de reparații...

  CEO alocă 100.000 lei pentru refacerea bazei materiale pentru programul de reparații din cariere

  Complexul Energetic Oltenia va achiziționa materialele necesare pentru a pune la punct baza materială pentru programele de reparații. De acestea se ocupă Unitatea de Producție și Reparație Utilaj Minier din Rovinari. Vor fi cumpărate casete pentru role. Bugetul se apropie de 100.000 de lei.

  Complexul Energetic Oltenia va asigura astfel baza materială pentru fabricarea de role și ghirlande role. De asemenea, se are în vedere realizarea unei baze materiale cu piese de schimb pentru programul de reparații al UPRUM Rovinari. Scopul este buna funcționare a utilajelor de mare capacitate din incinta subunităților miniere ale Complexului Energetic Oltenia. Îmbunătățirea bazei material pentru UPRUM va avea ca efecte reducerea timpilor cu intervențiile și reducerea costurilor efectuate cu terți. Materialele urmează să fie livrate, începând de luna viitoare.

  Complexul Energetic Oltenia apelează periodic la diferiți prestatori de servicii privați pentru reparația utilajelor din incinta carierelor miniere. Compania energetică are însă și propriile echipe de mentenanță și reparații. Dacă echipele de mentenanță și reparații intervin la timp cu piese și asigură continuitatea în funcționare, starea de uzură se menține la un nivel scăzut. Astfel, pot scădea costurile cu prestatorii de servicii care preiau contracte de reparații a utilajelor miniere.

  În urmă cu peste 2 decenii, din sectorul minier au fost desprinse activitățile conexe. Este vorba în principal de activitățile de reparații. Cunoscutele uzine au devenit entități separate și au fost cumpărate de diferiți oameni de afaceri. Unele au rezistat și au prestat și prestează pentru Complexul Energetic Oltenia, altele și-au redus activitatea sau au fost închise.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: