spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO controlează consumul de combustibil în carierele miniere

  CEO controlează consumul de combustibil în carierele miniere

  Consumul de combustibil din carierele miniere ale Complexului Energetic Oltenia este în atenția administrației. La nivelul companiei energetice sunt achiziționate an de an cantități uriașe de motorină pentru vehiculele proprii și pentru funcționarea utilajelor folosite în procesul de producție.

  În dotarea subunităților miniere sunt distribuitoare de motorină, dat fiind faptul că nu există o altă variantă pentru a controla consumul și modul în care sunt distribuite cantitățile de combustibil la nivelul companiei energetice.

  Astfel, periodic este nevoie să fie verificate din punct de vedere metrologic distribuitoarele de motorină. Verificări de acest tip vor fi asigurate pentru cea mai mare carieră minieră din Complexul Energetic Oltenia. Aceasta este subunitatea minieră de la Roșia. Sunt și cele mai multe utilaje în funcțiune, iar consumul este pe măsură.

  Funcționarea corespunzătoare a distribuitoarelor de combustibil în cariere asigură un control mai bun al cantităților care sunt consumate. Se evită astfel și folosirea motorinei în alte scopuri decât cele pentru care este achiziționată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: