spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO dă la foc automat peste un milion de euro pentru servicii...

  CEO dă la foc automat peste un milion de euro pentru servicii de pază

  Peste un milion de euro va intra în buzunarele unor firme de pază în perioada următoare din partea Complexului Energetic Oltenia. Suma a fost calculată de către șefii Complexului Energetic Oltenia pentru încredințarea în timp record a unui contract în valoare de peste 6,8 milioane de lei, respectiv peste 1,3 milioane de euro.

  Interesant este că personalul din compartimentul licitații a propus încredințarea contractului prin negociere fără invitație prealabilă la o procedură concurențială de ofertare. Este nevoie de servicii de pază bunuri și obiective aparținând Complexului Energetic Oltenia. Sunt vizate mai multe puncte de lucru din cadrul colosului energetic. Companiile publice și instituțiile sunt obligate prin lege să asigure servicii de pază pentru protecția bunurilor, persoanelor și a clădirilor.

  Firmele care vor depune oferte pentru contractul de peste 1,3 milioane de euro nu sunt obligate nici măcar să depună o garanție de participare. Contractele pentru suma respectivă vor fi încheiate pentru o perioadă de maximum trei luni de zile. Ofertele vor putea fi depuse până în data de 24 iunie.

  Complexul Energetic Oltenia investește an de an milioane de euro în servicii de pază cu firme private.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: