spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO a renunţat la firma care trebuia sa evalueze TESA! 

  CEO a renunţat la firma care trebuia sa evalueze TESA! 

  Conducerea Complexului Oltenia a votat o hotărâre în directorat prin care să fie adusă o firmă specializată care să evalueze personalul TESA. La sfârşitul săptămânii trecute, a apărut în SEAP caietul de sarcini pentru o viitoare licitaţie. A fost scos însă a doua zi, semn că s a renunţat la aceasta idee.
  La CEO sunt 500 de şefi în acest moment şi o mie de personal executiv. O cifră record. Conducerea societăţii a pus la bătaie, în urma hotărârii de directorat  din noiembrie anul trecut , 40 de mii de euro pentru evaluarea personalului. Semne că s a renunţat la evaluarea de către o firmă specializată a dat şi Sorin Boza, care a făcut precizarea că firma respectivă ar evalua sistemul de evaluare al CEO, nu persoane din companie.
  “  Compania nu vine, nu a venit, dar dacă va veni vreodată , nu va evalua pe Gigel , pe Costel, va evalua sistemul nostru de evaluare. Să ne spună …sistemul nostru de evaluare este un sistem corect sau vă propunem să adăugaţi şi asta, asta şi asta . Asta ne dorim,” a declarat Sorin Boza.
  Managerul spune ca la CEO exista un sistem de evaluare, dar nu ştie cât este de util.
  La CEO exista un sistem de evaluare în sistemul ăsta. Nu mă întrebaţi cât de util este . Dacă voi apela vreodată, voi apela la companii mari, pentru a fi în stare să stabilim nişte obiective clare…. pentru că… cum s au făcut până acum promovările… Vă promit că atât cât voi sta la această companie, nu i veţi reproşa lui Sorin Boza că s au făcut promovări pe cumetrii,” a mai spus Boza.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: