spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEconomicCine pune mâna pe serviciile de încărcare a stingătoarelor din Sucursala Minieră?

  Cine pune mâna pe serviciile de încărcare a stingătoarelor din Sucursala Minieră?

  Complexul Energetic Oltenia scoate la mezat serviciile de verificare și încărcare a stingătoarelor din toate unitățile miniere. Bugetul este unul consistent, iar munca depusă nu e una senzațională, mai ales în cazul în care nu va fi nevoie și de încărcarea stingătoarelor. Este vorba de sute de echipamente care vor intra în vizorul unei firme de specialitate. Contractul vizează achiziția în data de 5 mai a serviciilor de verificare, reparare, încărcare și etichetare a tuturor stingătoarelor de incendiu care există în toate subunitățile Sucursalei Miniere.

  Buget de peste 232.000 de lei

  Bugetul pentru serviciile de verificare a stingătoarelor este de peste 232.000 de lei, fără TVA. Firma care va câștiga contractul va avea obligația să controleze toate echipamentele care sunt folosite la stingerea incendiilor. Toate unitățile economice și nu numai sunt obligate să dețină stingătoare de incendiu și să facă instruirea salariaților pentru folosirea acestora.

  Buget pentru verificare hidranților la SE Ișalnița

  Complexul Energetic Oltenia achiziționează și servicii de verificare, întreținere și reparare hidranți interior, cât și menționare în registrele specifice, pentru Sucursala Electrocentrale Işalniţa. Bugetul se apropie de 15.000 de lei TVA inclus. Licitația va avea loc după Paște.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: