spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicComisie de Negociere la CEO, cu prezența ministrului Energiei

  Comisie de Negociere la CEO, cu prezența ministrului Energiei

  Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia au solicitat, pentru vineri, o ședință a Comisiei de Negociere cu administrația companiei energetice. La ședință a fost invitat să participe și ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta se va afla în Gorj, cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de la punerea în funcțiune a Termocentralei Rovinari.

  Ministrul este așteptat în Gorj în data de 14 octombrie. În program este cuprinsă o vizită la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari, unde va avea loc o festivitate prin care se vor marca 50 de ani de la punerea în funcțiune a primului grup energetic.

  În fapt, s-au împlinit 50 de ani de activitate la Termocentrala Rovinari în luna iulie. Festivitatea a tot fost amânată, pentru ca la eveniment să fie prezent și reprezentantul acționarului principal al Complexului Energetic Oltenia, ministrul Energiei Virgil Popescu. Este de amintit că Statul Român, prin Ministerul Energiei, deține 77% din acțiunile Complexului Energetic Oltenia.

  Ședința Comisiei de Negociere administrație – sindicate va avea loc la sediul Complexului Energetic Oltenia, în prezența ministrului Energiei, înainte de dezbaterile pe teme energetice, care vor avea loc pe insulița Jiului, la Târgu Jiu. Comisia de Negociere își va desfășura activitatea la Sucursala Divizia Minieră. Principala temă de dezbatere va fi situația economică a Complexului Energetic Oltenia și veniturile salariaților.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: