spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăEconomicContinuă lucrările de dezafectare la grupul energetic 3 de la Rovinari 

  Continuă lucrările de dezafectare la grupul energetic 3 de la Rovinari 

  În perioada următoare, vor avea loc lucrări la una din cele mai performante sucursale electrocentrale din Complexul Energetic Oltenia. Administrația companiei energetice a alocat fonduri pentru lucrările de dezafectare la blocul energetic numărul 3 de la Termocentrala Rovinari. 

  Se are în vedere demontarea unor instalații. Acestea vor fi utilizate pentru conectarea grupului energetic numărul 5 la instalația de desulfurare din cadrul aceleiași sucursale. De asemenea, alte piese vor putea fi utilizate în activitățile de mentenanță la alte grupuri energetice.

  „Entitatea contractantă Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. intentioneaza sa achizitioneze lucrarea ce are ca obiect: Demontare instalație „By-pass JP”- de la grupul energetic nr. 3 al S.E. Rovinari.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Este de amintit că lucrările de modernizare la grupul energetic numărul 5 sunt în derulare la Termocentrala de la Rovinari. De altfel, grupul 5 va folosi instalația de desulfurare a grupului energetic 3. De asemenea, în această toamnă sunt programate, la grupul energetic 5, lucrări de montare pompă de alimentare 100% debit și electropompă 50% debit, aferente cazanului blocului energetic 5 din S.E. Rovinari.

  Este de precizat că grupul energetic numărul 3 și-a oprit complet activitatea în luna iunie a acestui an. Până la finalul acestui an, ar trebui să fie finalizate lucrările grupului energetic numărul 5 din Termocentrala de la Rovinari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!