spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEconomicDeputat: Ministrul actual al Energiei a spus că va continua Planul de...

  Deputat: Ministrul actual al Energiei a spus că va continua Planul de restructurare al CEO

  Unul dintre parlamentarii PSD de Gorj a declarat că este nemulțumit de modul în care este asigurat, în momentul de față, managementul la Complexul Energetic Oltenia. Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, spune că singurul șef din companie pe care social-democrații îl susțin este Ion Bălășoiu, membru în Directoratul CEO.

  Manta este nemulțumit că liberalii din companie și din minister susțin în continuare aplicarea Planului de restructurare și nu modificarea acestuia. Exemplul oferit de către deputat este cel al ministrului Energiei, Sebastian Burduja, care a anunțat că va continua Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia.

  „Noi îl susținem pe domnul Ion Bălășoiu din Directorat. Nu este membru al PSD din câte știu eu. Domnul Dan Plaveti ar fi trebuit să înceapă renegocierea Planului de restructurare. Este o întârziere de un an, un an și jumătate la societățile mixte. Nu poți să închizi fără să pui nimic în loc. Ministrul actual al Energiei a spus că va continua Planul de restructurare al CEO. E o declarație nefericită. O să continuăm să trimitem petiții și să facem interpelări pe tema Complexului Energetic Oltenia și a Planului de restructurare. CEO s-a îndatorat cu un miliard de euro pentru plata CO2. Nu poți să lași lucrurile așa.”,a declarat deputatul Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: