spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicDeputatul Vîlceanu, iritat de proiectul privind reducerea vârstei de pensionare pentru angajații...

  Deputatul Vîlceanu, iritat de proiectul privind reducerea vârstei de pensionare pentru angajații CEO

  În ciuda acțiunilor de protest din Piața Prefecturii, care continuă de 15 săptămâni, a intrării în greva foamei la București și a opririi lucrului în două cariere ale CEO, Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, nu cedează.

  Este aproape singurul și cel mai vehement opozant al proiectului de lege care a trecut de o parte din comisiile Camerei Deputaților și s-a înecat la plen. Mai exact, proiectul întârzie să fie supus la vot, fapt care crește și mai mult tensiunile în rândul angajaților CEO.

  Deputatul Vîlceanu a spus însă nu și nu pare să de-a înapoi în ciuda faptului că a fost blamat public de către protestatarii din Piața Prefecturii, lucru de care parlamentarul pare că nu ține nici măcar cont.

  Vîlceanu a venit cu argumente că proiectul nu e viabil, că ar duce la închiderea anticipata a CE Oltenia și i-a combătut chiar pe colegii săi din Coaliție care spun da proiectului. Unul este deputatul USR, Radu Miruță.

  În ce privește PSD, deputații partidului au păstrat linia susținerii proiectului și când liberalii spuneau că nu este constituțional. În acest caz s-a depus și un amendament, scos însă din schemă pe parcursul jocului politic.

  Vineri vor avea loc discuții între parlamentari și liderii sindicali în care se va tranșa problema aprobării ori susținerii cu voturi ale proiectului respectiv de lege.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: