spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăEconomicFabrică în zona Bârsești! Angajări pe viitor!

  Fabrică în zona Bârsești! Angajări pe viitor!

  Ucrainenii au bătut palma la Târgu Jiu și urmează să fie deschisă aici o fabrică de componente și subansamble pentru industria agroalimentară. Deja hala de producție a fost ridicată în zona Bârsești.

  Autoritățile susțin că firma cu capital extern va genera noi locuri de muncă menite să sprijine forța inactivă din Gorj.

  “O nouă investiție privată în zona Bârsești, în activități de producție, va genera un număr important de locuri de muncă pentru târgujieni. Într-un spațiu ce ocupă o suprafață generoasă, urmează să-și desfășoare activitatea o societate cu capital extern, din Ucraina. Se vor produce componente și subansamble pentru industria agroalimentară.”, a declarat primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Pe de altă parte, gorjenii speră ca această firmă să nu respecte tradiția celor deschise deja și să ofere muncitorilor salarii care să le permită, cu greu, doar traiul zilnic. Forța de muncă din Gorj migrează spre alte județe, unde valoarea oamenilor este recunoscută, de aici și lipsa specialiștilor, care preferă să părăsească domiciliul pentru un venit mai mare, adaptat la condițiile actuale de trai.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: