spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicFără concedieri colective la CEO, anul viitor

  Fără concedieri colective la CEO, anul viitor

  Conducerea Complexului Energetic Oltenia nu va mai face concedieri colective în anul viitor. Anunțul a fost făcut de Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO.

  „Pentru anul 2023 nu sunt prevăzute disponibilizări colective. Ca salariații să beneficieze de un venit de completare pe doi ani trebuie să avem un plan de disponibilizare care trebuie aprobat în Adunarea Generală a Acționarilor“, a spus Daniel Burlan, la o emisiune de la postul Tele 3.
  Societatea are nevoie e o serie de lucrători calificați, cum ar fi excavatoriști în carierele miniere, sau operatori de tablotari în camerele de comandă. Președintele Directoratului CEO vrea să aducă angajați pe aceste calificări chiar din rândul celor care au ieșit la pensie, în condițiile în care își păstrează și pensie, iar, în plus, beneficiază de salariu.

  Producția de energia electrică pe anul viitor se va păstra la același nivel

  CEO are în plan ca anul viitor să fie la nivelul acestui an în ceea ce privește producția: „Producția pe anul 2023 va fi la nivelul acestui an, ceea ce înseamnă că proiecția de buget va fi la nivelul anului 2022. Vom avea nevoie de același număr de grupuri. Ne-am propus să producem 10 Terawatti/oră“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: