spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăEconomicFNM cere o întâlnire cu premierul, ministrul Energiei și lideri politici

  FNM cere o întâlnire cu premierul, ministrul Energiei și lideri politici

  Sindicatele afiliate la Federația Națională a Muncii solicită o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă și cu ministrul Energiei. În acest sens, conducerea Federației a transmis o adresă către premier, către secretarul general al Guvernului, ministrului Energiei, Virgil Popescu, precum și liderilor PSD și AUR.

  Federația Națională a Muncii dorește să propună guvernanților și liderilor politici o strategie și un plan de țară, bazat doar pe resursele minerale, economice și intelectuale ale României și care, în următorii 3-5 ani, să rezolve problemele economice.

  Sindicaliștii vor să prezinte proiectul de strategie celor cinci reprezentanți ai statului și ai partidelor politice. Strategia se bazează pe valorificarea resurselor minerale, inclusiv pe cărbunele de la Complexul Energetic Oltenia.

  „Având în vedere atât situația prin care trece țara – situația economiei, a industriei românești, situația oamenilor acestei țări, care mulți își caută pâinea departe de familii – dar și gândind în perspectivă, la viitorul acestui neam, noi, sindicatele semnatare, vă propunem o strategie și un plan de țară, bazat doar pe resursele minerale, economice și intelectuale ale României și care, în următorii 3-5 ani, să înceapă să scoată acest neam din marasmul în care l-au adus 30 de ani de politică haotică și antinațională. Altfel, ne vor judeca urmașii ce-am făcut pentru țara pe care le-o lăsăm moștenire! După cum s-a văzut, atât în perioada pandemiei, dar și în perioada războiului, precum și în criza gazului/energiei, TOATE statele pe care le-am considerat frățești sau prietene s-au gândit în primul rând la popoarele LOR și, mai apoi, dacă a mai fost timp sau loc, s-au gândit și la români. Așadar, considerăm că a venit momentul ca să se gândească și conducătorii noștri atât la ROMÂNIA, cât și la POPORUL ROMÂN, care le creează toate condițiile în acest sens! E bine să te intereseze ce zic și alții, dar, așa cum americanii zic „AMERICA FIRST!” sau cum spun nemții „DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!”, dacă tot luăm lumină de la ei, atunci trebuie să facem la fel și să spună și conducătorii noștri „MAI ÎNTÂI, ROMÂNIA!”.”, conform Federației Naționale a Muncii. Adresa este semnată de alte trei organizații sindicale din domeniul energetic și nu numai.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: