spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRușeț: Romanescu ar putea negocia postul de prefect pentru fratele său

  Rușeț: Romanescu ar putea negocia postul de prefect pentru fratele său

  Fostul senator Ion Rușeț nu exclude faptul ca Marcel Romanescu să facă demersuri la nivel central, pentru a deveni președinte interimar al PNL Gorj. Din poziția respectivă, Marcel Romanescu va putea să poarte o serie de negocieri, inclusiv pentru anumite posturi din administrația publică locală. Unul dintre acestea ar putea să fie cel de prefect de Gorj, ocupat în prezent de liberalul Marcel Iacobescu.

  Rușeț a precizat că Marcel Romanescu i-ar putea îndeplini visul fratelui său George Romanescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, de a deveni prefect. Dacă nu va reuși acest lucru, mai spune Rușeț, atunci primarul va reuși să negocieze în așa fel încât George Romanescu să continue să conducă ITM Gorj.

  „Dacă va fi numit la conducerea PNL Gorj, Marcel Romanescu ar putea să poarte anumite negocieri, inclusiv pentru postul de prefect pentru fratele său. Dacă nu va reuși, va face în așa fel încât să fie menținut la conducerea ITM Gorj. Dacă primarul va fi numit la conducerea PNL Gorj, va face în așa fel încât să câștige și alegerile la conferința județeană”, a declarat Ion Rușeț.

  Deocamdată, europarlamentarul Dan Motreanu a fost numit pe un post de prim-vicepreședinte la PNL Gorj pentru a stabili care este situația filialei din punctul de vedere al ocupării posturilor de conducere.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Dar ce mă romanestii ăștia sau născut din șefi că sa fie șefi peste tot.Auzi, cică din postura de… poate sa negocieze. Ăsta este România,tara aranjamentelor pe baza de cumetrie.Ei bine la alegeri o să scăpăm noi de toți inșii de teapa romanestilor că să nu mai aibă ei ce sa negocieze. Iar tu rusetule nu te mai baga in seama că și tu ești un profitor al originalei democrații românești.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!