spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicGolea contestă înfiinţarea CE Oltenia

  Golea contestă înfiinţarea CE Oltenia

  Înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia va fi contestată la Registrul Comerţului şi de către preşedintele Sindicatului „Minerul” Rovinari-Pinoasa. Netrecerea în raportul de audit a rezultatelor financiare obţinute în 2011 constituie principalul motiv al contestaţiei pe care Marin Golea o va depune astăzi.

  Preşedintele Sindicatului „Minerul” Rovinari-Pinoasa, Marin Golea, a declarat, în exclusivitate la Acces Tv că va ataca la Registrul Comerţului înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia. Marin Golea se declară nemulţumit de faptul că „în Consiliile de Administraţie au fost prezentate rapoartele auditorilor şi bilanţurile contabile ale anului 2010, fapt ce afectează în mod grav modul de funcţionare al acestor societăţi”. Liderul minerilor din CE Rovinari consideră că în acest fel nu sunt prevăzute realizările anului 2011 şi nici nu este recunoscută munca salariaţilor din anul 2011, cu tot profitul înregistrat. „Se urmăreşte negarea veniturilor salariaţilor, practic nu se vrea a se recunoaşte anumite venituri ale minerilor. Nu este normal să fie luată în calcul situaţia anului 2010, care a fost un an slab vis-a-vis de producţia de energie”, a mai declarat liderul de sindicat de la EMC Rovinari. Acesta consideră că nu este normală nici neaprobarea bugetului pe 2012. „Este un lucru revoltător pentru că nu vreau ca minerii să aibă nemulţumiri cu privire la activitatea desfăşurată în 2011 şi veniturile obţinute”. Marin Golea a mai declarat că atunci când se înfiinţează o nouă companie trebuie luate în calcul bilanţurile anului precedent, 2011, şi nu pe cele ale anului 2010, când situaţiile erau făcute pentru înfiinţarea Electra.

  Ciurel: „Este ilegal”

  Fostul director general al CE Rovinari, Laurenţiu Ciurel, s-a arătat şi el mirat de ce s-a întâmplat. „Este ca şi cum parcă s-ar vrea să se depună contestaţii. M-am mirat şi eu când am văzut şi este irelevant. Una este situaţia anilor 2010 şi alta cea din 2011, şi nu pot spune că nu au avut aceste situaţii. Este ilegal şi consider că trebuia avută situaţia lui 2011 în momentul realizării fuziunii”, a mai declarat Laurenţiu Ciurel.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: