spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăEconomicÎncă se fac angajări la CEO

  Încă se fac angajări la CEO

   

  Complexul Energetic Oltenia (CEO) face în continuare angajări.

  „În momentul de față angajăm pe perioadă determinată. Sunt câteva sute de angajări care se mai fac perioadă determinată, urmând ca în funcție de strategia care poate fi aplicată din anul 2023 să se ia hotărâri în consecință. Angajările sunt, deocamdată, până la 31 decembrie 2022.

  Programul de restructurare se va aplica și în funcție de conjunctura economică existentă. S-ar putea ca anumite operațiuni de conservare și închidere să fie preluate de către Minprest, firma la care CEO este acționar“, a spus Ion Rușeț, consilier de integritate în cadrul CEO la o emisiune de la Radio Infinit.

   

  250 de pensionări de la CEO

   

  În primele șase luni ale acestui an, 250 de salariați de la CEO au ieșit la pensie.

  În primele șase luni ale acestui an, 250 de salariați de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) au ieșit la pensie, potrivit lui Ion Rușeț, consilier de integritate în cadrul companiei. „Au ieșit la pensie și pe Legea 74. Din luna mai au apărut primele pensionări pe Legea 74. Ne așteptăm ca din această perioadă, pentru că s-au depus multe dosare, numărul pensionărilor să crească pentru că îndeplinesc condițiile de pensionare“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: