spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăEconomicA început să se lucreze la noua grilă de salarizare

  A început să se lucreze la noua grilă de salarizare

  ce-olteniaComisia mixtă administrație-sindicate din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) pentru stabilirea noii grile de salarizare s-a întrunit prima dată în urmă cu o săptămânală. „A fost o discuție mai mult informală. Administrația a prezentat o situație cu privire la modul de acordare a salariilor. Mă aștept să existe multă transparență în tot ceea ce se discută”, a spus Doru Crăete, lider de sindicat în Termocentrala Rovinari.

  „Trebuie făcute corecții pentru că se lucrează în condiții grele”

  Doru Crăete a precizat că pe salariații din CEO așteaptă să le fie răsplătită munca: „Pe omul din carieră și termocentrală, pe lângă faptul că CEO înregistrează profit și este pe un drum bun și îi asigură o anumită stabilitate pentru ziua de mâine, pe altă parte nu-l încălzește pentru că vedem și noi ce se întâmplă în viața de zi cu zi și că prețurile sunt într-o continuă creștere. Așteptările sunt destul de mari. Trebuie răsplătită munca acestor oameni și trebuie făcute corecții pentru că se lucrează în condiții grele și foarte grele”.

  Bugetul de venituri și cheltuieli trebuie modificat

  Liderul de sindicat spune că bugetul de venituri și cheltuieli trebuie modificat cât mai repede: „S-a lucrat suplimentar, s-a lucrat șapte zile din șapte și nu era prevăzut în bugetul de venituri și cheltuieli un număr așa de mare de zile de sâmbătă și duminică lucrate, pentru că nu a fost demult în piața de energiei e o așa cerere de mare. Cred că în scurt timp se va modifica bugetul de venituri și cheltuieli”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: