spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicÎntâlnire de gradul zero la vârful CEO! Sorin Boza: „Laurențiu Ciurel nu...

  Întâlnire de gradul zero la vârful CEO! Sorin Boza: „Laurențiu Ciurel nu a venit să ceară post de director”

  Șeful Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza și fostul manager Laurențiu Ciurel, au avut o întâlnire de taină chiar în sediul companiei. Cei doi au purtat discuții timp de câteva minute, iar mai multe voci din sistemul energetic spun că Boza pregătește revenirea lui Ciurel pe un post de director la Sucursala Electrocentrale Turceni.

  Insistențele liderilor PSD Gorj de a-l readuce pe Laurențiu Ciurel în Complexul Energetic Oltenia par să continue, în ciuda ultimelor declarații ale președintelui Florin Cârciumaru. Acesta spunea acum câteva zile că porțile partidului sunt deschise pentru actualul manager, Sorin Boza, iar promovarea lui Ciurel nu mai este de actualitate. Între timp, tot mai multe voci din CEO spun că, de fapt, Ciurel și-a rezervat deja un post de director, iar zvonurile au fost amplificat și de o întâlnire Ciurel-Boza. Prezenți în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Tele 3, Sorin Olaru, directorul de resurse umane al CEO și Gheorghe Dobriţanu, directorul Direcției Miniere, au spus că nu știu nimic despre o astfel de variantă. „Nu știu de astfel de discuții privind venirea domnului Ciurel pe un post de director la Sucursala Electrocentrale Turceni. Nici nu știu ce discuții au fost, nu am participat. Nu m-am întâlnit cu dumnealui. Domnul Ciurel este angajatul societății și are contractul de muncă suspendat. Nu a fost reîncadrat niciunde, dar pot fi diverse variante dacă încetează suspendarea contractului”, a declarat Sorin Olaru.

  „Mi se pare normal să bem o cafea”

  Șeful Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a recunoscut că a avut o întâlnire cu Laurențiu Ciurel, dar spune că o eventuală revenire a acestuia pe funcția de conducere vehiculată este exclusă. Boza a declarat că Ciurel avea nevoie de o simplă adeverință de vechime în muncă. „A fost o întâlnire corectă, frumoasă, am discutat un sfert de oră cu domnul Laurențiu Ciurel. Aud diferite ipoteze pe care le aruncăm, așa, pe piață, că vine director la Turceni, că vine director la Sărdănești, la Chișcani… Laurențiu Ciurel nu vine director în Complexul Energetic Oltenia. Dumnealui a venit pentru că avea nevoie de o adeverință cu perioada cât a lucrat aici. Mi se pare normal, dacă a venit, să treacă să stăm un sfert de oră de vorbă, să bem o cafea. Vă asigur și vreau să fie clar pentru toată lumea că nu a venit nici să ceară vreun post de director, nici să ceară altceva. Efectiv a avut nevoie de o adeverință și am băut o cafea cu dumnealui în sala de ședințe. Eu un lucru normal și mă voi comporta cu toți directorii acestui Complex din ultimii 20 de ani la fel cum m-am comportat cu domnul Ciurel”, a declarat Sorin Boza, managerul CE Oltenia, la Tele 3.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: