spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicLucrări de mentenanță la sistemele de transport cărbune din CEO

  Lucrări de mentenanță la sistemele de transport cărbune din CEO

  Secțiile mentenanță din subunitățile miniere ale Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de echipamente pentru execuția reparațiilor la covoarele din cauciuc. Aproape 4 milioane de lei este suma care va fi investită pentru dotarea atelierelor cu materialele necesare. Este vorba de materiale pentru vulcanizat la cald covoare de cauciuc.

  Materialele de vulcanizat la cald se utilizează la îmbinarea benzilor transportoare ce stau la baza sistemelor de transport a materialelor excavate. Pentru a se realiza lungimile de covor din cauciuc care să acopere în întregime un transportor cu bandă se execută îmbinări cap la cap, între mai multe tronsoane de covor de cauciuc, prin vulcanizare la cald, utilizându-se materiale anume elaborate, care au la baza amestecuri de cauciuc nevulcanizate.

  Complexul Energetic Oltenia folosește circuite de benzi transportoare din cauciuc. Acestea sunt montate în incinta subunităților miniere. Sunt sisteme de benzi și la sucursalele electrocentrale. Unele circuite sunt folosite pentru transportul cărbunelui de la frontul de lucru la depozite, altele pentru transportul sterilului din zona de exploatare către halde.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: